Beste lezer,

Het kerkbestuur van de Corneliusparochie heeft donderdag 28 mei vergaderd. Daar is afgesproken om de diensten in de kerken van de H. Cornelius weer langzaam op te starten. Dit gaat in de Gertrudiskerk voor het eerst gebeuren op zondag 7 juni.

Met de volgende strikte voorwaarden en regels i.v.m. het Coronavirus:diegene die deel wil nemen aan de dienst op zondag moet van te voren melden dat hij/zij hierbij aanwezig zal zijn.

Aanmelden kan telefonisch op de woensdag voorafgaand aan de zondagsdienst van 9.00 tot 12.00 uur op het nummer 591215, parochiezaal St. Gertrudis.

Er mogen in de maand juni 30 personen aanwezig zijn in de dienst met in achtneming van:

•  Bij binnenkomst handen desinfecteren (handgel is aanwezig).
  • U mag op de toegestane plaatsen gaan zitten.
  • Volg de route, aangegeven met pijlen.
  • Er wordt geen Communie gedeeld in de maand Juni.

Vanaf 1 juli wordt het aantal toegestane personen opgevoerd tot 100.

Hopende u hiermee voldoende te hebben ge?nformeerd.

Namens het kerkbestuur Corneliusparochie,

de dames van de administratie Maarheeze.

Design door Hans Moonen reclame & vormgeving     Hosting & Development door DigiBit