Overledenen

Antoon Verhees

Weduwnaar van Truus Verhees-Camp

Maarheeze

De plechtige Uitvaart is op donderdag 12 juli om 10.00 uur in de St. Gertrudiskerk, waarna begrafenis op het Parochiekerkhof aan de Kerkstraat.

In onze Gemeenschap is op 30 juni in de leeftijd van 79 jaar overleden

Jan Kunnen

Echtgenoot van Cecelia Kunnen-Luijtelaar

Maarheeze

De plechtige Uitvaart is op donderdag 5 juli in de St. Gertrudiskerk, waarna Crematie in Crematorium Weerterland in Weert.

Maart 2018

In onze Gemeenschap is op 8 maart in de leeftijd van 82 jaar overleden

Riet  van der Toorn-van der Velden

Echtgenote van Jaap van der Toorn

Maarheeze

De plechtige Uitvaart is op donderdag 15 maart om 11.00 uur in de St. Gertrudiskerk, waarna begrafenis op het Parochiekerkhof aan de Vinnen.

Februari 2018

In onze Gemeenschap is op 20 februari in de leeftijd van 78 jaar overleden

Jac Peeters

Echtgenoot van Josien Peeters-van Kuringen

Maarheeze

De plechtige Uitvaart met Gilde-eer is op maandag 26 februari om 10.30 uur in de St. Gertrudiskerk, waarna Crematie in Weerterland Weert.

In onze Gemeenschap is op 19 februari in de leeftijd van 71 jaar overleden

Math van Himbergen

Weduwnaar van Riek van Lierop

Maarheeze

De plechtige Uitvaart is op zaterdag 24 februari om 10.30 uur in de St. Gertrudiskerk, waarna begrafenis bij zijn vrouw op het Parochiekerkhof aan de Kerkstraat.

Januari 2018

In onze Gemeenschap is op 10 januari in de leeftijd van 85 jaar overleden

Tinie Duisters-Kiggen

Weduwe van Harrie Duisters

Maarheeze

De plechtige  Uitvaart is op maandag 15 januari om 10.30 uur in de St. Gertrudiskerk, waarna we haar te rusten leggen bij haar man Harrie op het Parochiekerkhof aan de Vinnen.

In onze Gemeenschap is 4 januari in de leeftijd van 92 jaar overleden

Marriet Lammers-van Mierlo

Weduwe van Door Lammers

Maarheeze

De plechtige Uitvaart is op dinsdag 9 januari om 10.30 uur in de St. Gertrudiskerk, waarna we haar te rusten leggen bij haar man Door op het Parochiekerkhof aan de Kerkstraat.

In onze Gemeenschap is 4 november in de leeftijd van 81 jaar overleden

Truus Verweerden-Umans

Weduwe van Dre Verweerden

Marishof

De plechtige Uitvaart was op vrijdag 10 november in de St. Gertrudiskerk, waarna we haar te rusten hebben gelegd bij haar man Dre op het Parochiekerkhof aan de Kerkstraat.

In onze Gemeenschap is op 13 september in de leeftijd van 86 jaar overleden

Toos van de Hurk-Verhees

Weduwe van Wim van de Hurk

Maarheeze

De plechtige Uitvaart is op zaterdag 23 september om 10.30 uur in de St. Gertrudiskerk, waarna we haar begeleiden naar het Parochiekerkhof aan de Kerkstraat te Maarheeze.

In onze Gemeenschap is op 3 september in de leeftijd van 83 jaar overleden

Lies Cox-te Boekhorst

Weduwe van A. Cox

Maarheeze

De plechtige Uitvaart was op vrijdag 8 september in de St. Gertrudiskerk, waarna we haar begeleid hebben naar het Parochiekerkhof te Maarheeze.

Augustus 2017

In onze Gemeenschap is op 28 augustus in de leeftijd van 88 jaar overleden

Harrie Boelens

Echtgenoot van Anneke Boelens-van Mierlo

Maarheeze

De plechtige Uitvaart is op donderdag 31 augustus om 11.00 uur in de St. Gertrudiskerk, waarna begrafenis op het Parochiekerkhof aan de Kerkstraat.

In onze Gemeenschap is op 7 juni in de leeftijd van 90 jaar overleden

Sjaan van Tuel-Neeskens

Weduwe van Wiel van Tuel

Maarheeze

De plechtige Uitvaart is op woensdag 14 juni om 11.00 uur in de St. Gertrudiskerk waarna we haar begeleiden naar het Crematorium.

Mei 2017

In onze Gemeenschap is op 12 mei in de leeftijd van 89 jaar overleden

Theo Cardinaal

Echtgenoot van Alda Cardinaal-Langendonk

Maarheeze

De plechtige Uitvaart is op woensdag 17 mei om 10.30 uur in de St. Gertrudiskerk, waarna we hem begeleiden naar het Crematorium te Weert.

In onze Gemeenschap is  op 9 mei in de leeftijd van 69 jaar overleden

Fons Guns

Echtgenoot van Willy Guns-Rekmans

Maarheeze

De plechtige Gebedsdienst is op maandag 15 mei in de St. Gertrudiskerk, waarna we hem te rusten leggen op het Parochiekerkhof aan de Vinnen.

Februari 2017

In onze Gemeenschap is op 9 februari in de leeftijd van 82 jaar overleden

Annie Scheepers-van Lierop

Weduwe van Door Scheepers

Maarheeze

De plechtige Uitvaart is op woensdag 15 februari in de St. Gertrudiskerk, waarna we haar te rusten leggen op de Natuurbegraafplaats Schoorsveld te Heeze.

Januari 2017

In onze Gemeenschap is op 25 januari in de leeftijd van 84 jaar overleden

Frans van de Groenendaal

Echtgenoot van Bertha van de Groenendaal-Meulendijks

Maarheeze

De plechtige Uitvaart is op dinsdag 31 Januari om 10.30 uur in de St. Gertrudiskerk waarna we hem te rusten leggen op het Parochiekerkhof aan de Kerkstraat.

December 2016

In onze gemeenschap is op 31 december in de leeftijd van 96 jaar overleden

An Rampen-Teeuwen

Weduwe van Thieu Rampen

Maarheeze

De plechtige Uitvaart is op donderdag 5 januari 2017 om 13.30 uur in de St. Gertrudiskerk, waarna we haar te rusten leggen op het Parochiekerkhof aan de Vinnen bij haar man Thieu.

In onze Gemeenschap is op 18 november in de leeftijd van 81 jaar overleden

Lenie Mulder-Liebregts

Weduwe van Bert Mulder

Maarheeze

De plechtige Uitvaart is op woensdag 23 november om 11.00 uur in de St. Gertrudiskerk, waarna we haar te rusten leggen op het Parochiekerkhof aan de Vinnen bij haar man Bert.

In onze Gemeenschap is op 14 november in de leeftijd van 83 jaar overleden

Truus van Tuel-Meijer

Weduwe van Sraar van Tuel

Maarheeze

De plechtige Uitvaart is op donderdag 16 november om 10.30 uur in de St. Gertrudiskerk, waarna we haar te rusten leggen op het Parochiekerkhof aan de Vinnen.

Design door Hans Moonen reclame & vormgeving     Hosting & Development door DigiBit